Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Εθνικάρα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάλεντς Καπ

Αποφασισμένος να γράψει ιστορία είναι σήμερα ο Εθνικός. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης υποδέχεται το απόγευμα στις 7μμ στο κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» την Σπαρτακ Λιγκ στη ρεβάνς του 2-3 της περασμένης εβδομάδας και θέλει νίκη με οποιοδήποτε σκορ για να σφραγίσει το εισιτήριο για τους 8 του Challenge Cup.
Εάν τα καταφέρει τότε θα πρόκειται για μια πραγματικά μεγάλη επιτυχία, καθώς θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που οι Εβρίτες θα προκρίνονται στα προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Οι παίκτες του Σάκη Μουστακίδη έχουν το πλεονέκτημα της νίκης (με ανατροπή από 2-0) με 3-2 σετ στον πρώτο αγώνα στη Σερβία και στόχος είναι να ολοκληρώσει σήμερα το έργο του.

Προς την επίτευξή του θα έχει την προσθήκη του Βραζιλιάνου διαγώνιου Ιγκόρ Γκιλίν που σε αντίθεση με τον πρώτο αγώνα, θα έχει δικαίωμα συμμετοχής. Απαντες στην ομάδα του Έβρου επιζητούν και χρειάζονται τη βοήθεια του φίλαθλου κόσμου και απευθύνουν κάλεσμα προς τους Αλεξανδρουπολίτες να γεμίσουν το γήπεδο και να πανηγυρίσουν όλοι μαζί μετά. «Το παιχνίδι με την Σπαρτακ είναι δύσκολο αφού πρόκειται για καλή και δουλεμένη ομάδα. Σίγουρα το υπέρ μας αποτέλεσμα μας δίνει πλεονέκτημα αλλά πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσεκτικοί για να τα καταφέρουμε. Όλοι μας θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο της Αλεξανδρούπολης. Τον χρειαζόμαστε, θέλουμε να γίνει ο 7ος παίκτης μας» δήλωσε ο Κώστας Δαλακούρας.

Διαιτητές της συνάντησης Στόγιαν Μπάρεφ (Βουλγαρία) και Μπενόνε Βιζαν (Ρουμανία)
Εισιτήρια θα προπωλούνται από το πρωί στα γραφεία του ΜΓΣ Εθνικού (10πμ-1μμ)