Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Βράβευση της Θεατρικής Ομάδας του 3ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης «Δόμνα Βισβίζη»

Τη Δευτέρα 11 Απριλίου ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, βράβευσε τη Θεατρική Ομάδα του 3ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης «Δόμνα Βισβίζη» για την κατάκτηση της 2ης θέσης στους Πανελλήνιους Αγώνες Τέχνης 2016, που διοργάνωσαν για δεύτερη συνεχή χρονιά τα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη στις 25-27 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη. Η θεατρική ομάδα που απαρτίζεται από τους μαθητές Ζυγερίδου Ηλιάνα, Κάσσια Παναγιώτη, Κανελέτη Ιωάννα, Μιχαηλίδη Αναστάση, Δημητριάδου Αγαθή, Κυριακίδου Μυρσίνη, Χατζηκωνσταντίνου Μαρία, Μπίτση Κωνσταντή, Μπουντζή Δημήτρη, Νικολαΐδου Εβελίνα, Πανταγγέλου Δέσποινα, Παπαδανιήλ Χριστίνα, Ποιμενίδη Χρήστο και Μαρκίδη Θανάση συμμετείχε με το έργο “REUNION”, το σενάριο και τη σκηνοθεσία του οποίου επιμελήθηκε ο Καθηγητής Μουσικής κ. Βασίλης Γρένδας ενώ τα σκηνικά ανέλαβε ο Καθηγητής κ. Άγγελος Ζηλιασκόπουλος.
Έντεκα συνολικά σχολεία διαγωνίστηκαν στην κατηγορία θέατρο, προερχόμενα από πολλές και διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας ενώ την πενταμελή κριτική επιτροπή αποτελούσαν ηθοποιοί, ως επί το πλείστον του Κρατικού Θεάτρου Βόρειας Ελλάδας.
Ο κ. Λαμπάκης συνεχάρη τα παιδιά, τους καθηγητές τους και τη διευθύντρια του 3ου Γυμνασίου, κα Ευφροσύνη Παταπάτη για αυτή τους τη διάκριση και δήλωσε ότι θα είναι αρωγός σε οποιαδήποτε προσπάθεια προάγει τις τέχνες και τον πολιτισμό.