Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Επίσκεψη Ρώσων στη Σαμοθράκη

Επίσκεψη στη Σαμοθράκη πραγματοποίησαν αξιωματούχοι της Αγίας Πετρούπολης στις 7 Απριλίου, στα πλαίσια προγράμματος επισκέψεων που υλοποιούν συνεργαζόμενοι με το Δήμο Αλεξανδρούπολης με τον οποίο και έχουν προχωρήσει σε αδελφοποίηση.
Η 8μελής αποστολή που αποτελούνταν από τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Αγίας Πετρούπολης κ. Markov Sergei, τον Αντικυβερνήτη Αγίας Πετρούπουλης κ. Kalganov Vyacheslav, τον Δήμαρχο Βιμπόρσκι Αγιας Πετρούπολης κ. Garnets Valery τον Αντιδήμαρχο κ. Fatcievich αλλά και εκπροσώπους του επιχειρηματικού και δημοσιογραφικού χώρου.
Την ρώσικη αποστολή συνόδευαν ο Επίτιμος Πρόξενος της Ρωσίας στην Αλεξανδρούπολη κ. K. Γκαμπαερίδης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου κ. Χρ. Τοψίδης και ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Αλεξανδρούπολης κ. Στ. Βραχιόλογλου.
Την αποστολή καλωσόρισε στη Σαμοθράκη ο Δήμαρχος του νησιού κ. Αθ. Βίτσας στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, ενώ στη συνέχεια οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν από τον Σύλλογο Επαγγελματιών Σαμοθράκης στα αξιοθέατα του νησιού και να θαυμάσουν το νησί εν πλω κάνοντας το γύρο του με περιηγητικό σκάφος.