Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

2ο τουρνουά Junior 4Χ4 για ΑΓΟΡΙΑ και ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Μαΐου στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης ''Μιχάλης Παρασκευόπουλος'', το 2ο τουρνουά Junior 4Χ4 για ΑΓΟΡΙΑ και ΚΟΡΙΤΣΙΑ με διοργανωτές τον ΕΘΝΙΚΟ Αλεξανδρούπολης και τις ΑΜΑΖΟΝΕΣ Μαιστρου-Αλεξανδρούπολης και με την υποστήριξη της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης.
Το τουρνουά που διοργανώθηκε στα πλαίσια της προκήρυξης της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης - Ανατ.Μακεδονίας και συμμετείχαν 18 ομάδες από τα Σωματεία Εθνικός Αλεξ/πολης, Αμαζόνες Μαΐστρου-Αλεξ/πολης, Ακαδημία Κομοτηνής και Α.Ο. Ορεστιάδας. Πολλές συμμετοχές, όμορφος συναγωνισμός και πολλά χαμόγελα με κερδισμένο το βόλεϊ και τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες.
Το τουρνουά ολοκληρώθηκε με ένα μοναδικό αγώνα μεταξύ των πρωταθλητριών ομάδων των Αγοριών (του Εθνικού), και των Κοριτσιών (των Αμαζόνων) που έδωσε ένα ξεχωριστό χρώμα και πολλές ωραίες στιγμές ανταγωνιστικού Βόλεϊ με τελικό νικητή την ομάδα των Αγοριών με 3-1 σετ. Τις απονομές των αναμνηστικών διπλωμάτων και των μεταλλίων έκαναν ο Πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Θράκης-Αν.Μακεδονίας κ.Κεμανετζής Ειρήναρχος, ο Αντιπρόεδρος του Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξ/πολης κ.Μαυρίδης Θεόδωρος, ο έφορος των αναπτυξιακών τμημάτων του Εθνικού κ.Τοκαμάνης Αναστάσιος και ο Ταμίας των Αμαζόνων κ.Μπαρής