Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016

Χρυσά και χάλκινο στο πινγκ πονγκ κατέκτησαν οι αθλητές του Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ»

Δύο χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο, κατέκτησαν οι αθλητές του Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ», στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πινγκ-πονγκ 2016, που έγινε το διήμερο 21 & 22 Μαΐου 2016 στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο στον Άλιμο.Στη δεύτερη μόλις συμμετοχή, σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για Άτομα με Αναπηρίες, ο Σύλλογος μας, με Τέλογλου, Ιωάννου και Αλατσατιανό, κατέκτησε την1η θέση στο ομαδικό, κερδίζοντας στον τελικό την ομάδα του ΠΑ.Σ.Κ.Α. με 2-0, μετά από συναρπαστικούς αγώνες.
Στο ατομικό ο Λάζαρος Τέλογλου κατέκτησε το χρυσό στην κατηγορία του (TT9-10), ενώ ο Παναγιώτης Ιωάννου ήταν 3ος στην κατηγορία του (TT6).
Καλές και ελπιδοφόρες οι συμμετοχές της Μαρίας Κυριακίδου και της Έλσας Ταχαή, που κάνουν τα πρώτα τους «βήματα» στο άθλημα.
Τους αθλητές μας καθοδήγησε, σε όλους τους αγώνες του τουρνουά, η προπονήτριά μας και παλιά πρωταθλήτρια του πινγκ-πονγκ, Δάφνη Δεληγιάννη.
Ευχαριστούμε τον ΠΑ.Σ.Κ.Α. για τη πολύ καλή συνεργασία μας, καθώς και τον Ομοσπονδιακό Προπονητή κ. Χρόνη Πολίτση, για τις βοήθειες και το διαρκές του ενδιαφέρον, για την ανάπτυξη του αθλήματος στην περιφέρειά και την πόλη μας.