Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Σιδηροπούλου και Ζυγερίδου στο Διακλιμακιακό Κοριτσιών!

Το Μουζάκι Καρδίτσας θα είναι το κέντρο στο οποίο θα πραγματοποιηθούν τα Διακλιμακιακά Τουρνουά 2016, όπου θα λάβουν μέρος τα αγόρια και κορίτσια που έχουν επιλεγεί από τους Ομοσπονδιακούς Προπονητές, σε συνεργασία με τους Περιφερειακούς Ομοσπονδιακούς Προπονητές, καθώς και οι προετοιμασίες των Εθνικών Ομάδων Παμπαίδων Παγκορασίδων, που θα λάβουν μέρος στα αντίστοιχα Βαλκανικά Πρωταθλήματα.
Οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες, θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μουζακίου, ενώ οι προπονήσεις θα γίνονται στο σύγχρονο Κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου. Ανάμεσ'ά τους και δύο ταλαντούχα κορίτσια από τις Αμαζόνες Μαΐστρου της Αλεξανδρούπολης η Μαρία Σιδηροπούλου και Ηλιάνα Ζυγερίδου που ξεχωρίζουν και διακρίνονται. To Διακλιμακιακό Κοριτσιών θα πραγματοποιηθεί από την Δευτέρα 27 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016, ενώ το αντίστοιχο των Αγοριών από την Δευτέρα 18 έως και τη Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016.
Μετά την λήξη του Διακλιμακιακού Κοριτσιών, θα ακολουθήσει στις ίδιες εγκαταστάσεις και το διάστημα 1-12 Ιουλίου 2016, η προετοιμασία της Εθνικής Παγκορασίδων, η οποία θα συμμετάσχει στο αντίστοιχο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί από 13 εως 17 Ιουλίου, στην πόλη Κάζανλακ της Βουλγαρίας.