Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Στην κορυφή της Ελλάδος αθλητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Τρομερή επιτυχία για τον 20χρονο πρωταθλητή του ΜΓΣ Εθνικού, Μάρκο Γκούρλια ο οποίος είναι πια ανάμεσα στους κορυφαίους Έλληνες αθλητές. Μπανιώτη, Φιλιππίδη, Στεφανίδη, Κυριακοπούλου, Πεσιρίδου, Τσάκωνα, Δουβαλίδη. Πήρε μια σπουδαία νίκη, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών στίβου, στα 5000μ, με σπουδαίο χρόνο, 14.40, παρά την υψηλή θερμοκρασία, που είναι και ατομικό του ρεκόρ.Ο Μάρκος Γκούρλιας, είναι ο πλέον Έλληνας ελπιδοφόρος δρομέας, με μεγάλη εξέλιξη φέτος. Το 2016 ήδη έχει πάρει 4 Πανελλήνια μετάλλια και διεκδικεί άλλο ένα στο πανελλήνιο νέων, έως 23 ετών, στη Λάρισα.
Σπουδαία και η εμφάνιση της Αλεξ/πολίτισας αθλήτριας του Εθνικού, 20χρονης τριπλουνίστριας, Σπυριδούλας Ναζίρη, η οποία με 12.42 ήταν 6η στον τελικό του αγωνίσματος. Και η Σπυριδούλα θα αγωνισθεί στο πανελλήνιο νέων στην Λάρισα, με ελπίδες διάκρισης.
Διοίκηση και προπονητές του τμήματος στίβου, συγχαίρουν τους πρωταθλητές μας και τους προπονητές τους κ.Θεοδωρίδη και Τσιφτσόγλου και τους εύχονται να έχουν την υγεία τους για να διεκδικήσουν καινέα ρεκόρ και μετάλλια.