Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης από την Ορεστιάδα στον ΠΑΟΚ

Την απόκτηση του 23χρονου Ορεστιαδίτη Δημήτρη Κωνσταντινίδη ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ. Ο Κωνσταντινίδης αγωνίζεται ως λίμπερο και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ορεστιάδα από όπου και ξεκίνησε την καριέρα του το 2009. Την σεζόν 2010-11 αγωνίστηκε στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, επιστρέφοντας στην συνέχεια στην ακριτική πόλη. Το συμβόλαιο που υπέγραψε με τον Δικέφαλο του Βορρά είναι διάρκειας δύο χρόνων.Δείτε τι ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του ΠΑΟΚ, στην επίσημη σελίδα της ομάδας:
“Ευχαριστώ πάρα πολύ τον πρόεδρο κ. Αντώνη Τσαλόπουλο, την διοίκηση και τον προπονητή του ΠΑΟΚ, κ. Γιάννη Καλμαζίδη, για την πρόταση που έκαναν. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη συνεργασία.
Ο ΠΑΟΚ είναι ένα ιστορικό σωματείο με τεράστιο κοινό και μεγάλη απήχηση. Τιμή μου που θα βρίσκομαι από την νέα αγωνιστική περίοδο στους πρωταθλητές Ελλάδος.
Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για τη διεκδίκηση των εγχώριων τίτλων και ότι καλύτερο στο Champions League.
Ανυπομονώ να βρεθώ στον αγωνιστικό χώρο και να νιώσω την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ.”
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Α.Ο. Ορεστιάδας, στον πρόεδρο κ. Βασίλη Γκιζάνη και στο Δ.Σ. της ομάδας για τη λύση της συνεργασίας μας, τη βοήθεια και τη στήριξη που μου έδωσαν όλα αυτά τα χρόνια, καθώς επίσης και για την προσπάθεια που κατέβαλαν στο να μεταβώ στον πρωταθλητή Ελλάδος”.