Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016

Αναζητείται νέα διοίκηση στο βόλεϊ του Εθνικού

Του Γιώργου Πανταζίδη

Μεγαλώνει η αγωνία για το αύριο του τμήματος βόλει του Εθνικού . Το τμήμα που έχει φέρει στον σύλλογο και στην Αλεξανδρούπολη τις μεγαλύτερες επιτυχίες και διακρίσεις από οποιαδήποτε άλλο και έχει χαρίσει ατέλειωτες όμορφες στιγμές, αναζητεί νέα διοίκηση τη στιγμή που φεύγει και ο Ιούνιος και οι χρονικές προθεσμίες πιέζουν ασφυκτικά.Τόσο για κλείσιμο εκκρεμοτήτων και όσο και για τακτοποίηση οφειλών προκειμένου να πάρει αδειοδότηση ενόψει του νέου πρωταθλήματος αλλά και για την συγκρότηση αξιόμαχου ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν προκειμένου ο Εθνικός να συνεχίσει την αξιόλογη πορεία του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του ελληνικού βόλεϊ.
Με Δελτίο Τύπου, στο οποίο γίνεται ένας μικρός αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης για την περασμένη αγωνιστική περίοδο, η διοίκηση του Γιώργου Γεωργιάδη γνωστοποίησε την παραίτησή της.

Η επιστολή παραίτησης

Το σχετικό Δελτίο Τύπου του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης αναφέρει:
<<Με το πέρας της αγωνιστικής σεζόν της περιόδου 2015-20126 η διοίκηση του Τ.Α.Α. ολοκλήρωσε τη θητεία της και απολογιστικά δηλώνει τα παρακάτω:
Κρίνει αγωνιστικά πετυχημένη τη σεζόν καθώς παρά την ύπαρξη ενός εκ των χαμηλότερων μπάτζετ της Volleyleague, πέτυχε να καταλάβει την 7η θέση με μια αξιοπρεπή παρουσία αλλά και επανάληψη της ευρωπαϊκής πορείας με παρουσία στους 8 του θεσμού.
Προχώρησε μέσα από μια συντονισμένη προσπάθεια καθόλη τη διάρκεια της θητείας της σε εξορθολογισμό των δαπανών αλλά και συμμάζεμα του οικονομικού ανοίγματος, παρά την κρίση που μάστιζε το ευρύτερο οικονομικό περιβάλλον, που αποτελούσε βραχνά για κάθε διοίκηση.
Χαρακτηριστικά, αναφέρουμε πως με όλο το βάρος των δυσχερειών, ότι καταγράφτηκε αποπληρωμή παλαιών χρεών της τάξεως των 71.366 χιλιάδων ευρώ, ενώ αφήνει ως παρακαταθήκη νέους ταλαντούχους αθλητές.
Προσπάθησε μέσα από δράσεις να φέρει τον σύλλογο και το βόλεϊ στο ευρωπαϊκό προσκήνιο κάνοντας ευρέως γνωστή την Αλεξανδρούπολη και εκτός συνόρων.
Η διοίκηση του ΤΑΑ με τη λήξη της θητείας της και ενόψει της διευκόλυνσης για έναρξη των διαδικασιών για την επόμενη μέρα του Τ.Α.Α. υποβάλλει την παραίτησή της και εύχεται κάθε επιτυχία στους ανθρώπους που θα κληθούν να συνεχίσουν το έργο της.
Επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό της, τους αθλητές και το τεχνικό τιμ, όλους τους θεσμικούς φορείς και τις τοπικές αρχές, αλλά και όλο το φάσμα των χορηγών, καθώς χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει στο έργο της κατά τη διάρκεια της σεζόν

Με τιμή η διοίκηση του
ΤΑΑ ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ>>.