Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Ανακοίνωσε Κώστα Δαλακούρα η γερμανική CV Mitteldeutschland!

Στη Γερμανία και συγκεκριμένα στη Mitteldeutschland η οποία συμμετέχει στην Bundesliga θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο παίκτης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Κώστας Δαλακούρας.
Ο Δαλακούρας θα πάρει τη θέση του Ramon Martinez Gion ο οποίος αποτελεί παρελθόν από τη γερμανική ομάδα.Αυτή είναι μία μεγάλη πρόκληση για τον 26χρονο βολεϊμπολίστα που θα παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του εκτός Ελλάδας και για πρώτη φορά μακριά από τον αγαπημένο του Εθνικό.
Η ανακοίνωση της γερμανικής ομάδας:
«Μετά τον Artur Augustyn οι «Πειρατές» ανακοίνωσαν σήμερα τη δεύτερη μεταγραφή τους. Ο Κωνσταντίνος Δαλακούρας από τον Ιούλιο θα είναι παίκτης της ομάδας.
Τα τελευταία οκτώ χρόνια ο Κωνσταντίνος Δαλακούρας έπαιξε στη γενέτειρά του και στην πρώτη κατηγορία της Ελλάδας με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Ο 26χρονος άσος κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου συγκέντρωσε πολύ εμπειρία, ενώ στο ελληνικό πρωτάθλημα βρέθηκε με την ομάδα του στους τελικούς το 2014, το 2015 έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου και τις δύο τελευταίες σεζόν στα προημιτελικά του Challenge Cup.
Τη νέα σεζόν o Δαλακούρας θα παίζει στη θέση του Ramon Martinez Gion ο οποίος δεν είναι πλέον παίκτης της ομάδας».

Κοσμάς Πανταζής –radiomax.gr