Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Χατζησταύρου πρόεδρος, Μουστακίδης προπονητής για 5η σεζόν στον Εθνικό

Του Γιώργου Πανταζίδη

Ο Αντώνης Χατζησταύρου θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας για το βόλει του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Το απόγευμα της Κυριακής πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση για ορισμό νέου ΤΑΑ όπου ομόφωνα δόθηκε το χρίσμα στον κ. Χατζησταύρου για να παλέψει με τους συνεργάτες του για να κρατήσει ψηλά τη σημαία του αθλήματος στο ιστορικότερο τμήμα του συλλόγου.

Ο άνθρωπος που διετέλεσε πρόεδρος του ΤΑΑ και πριν από τη θητεία Τζίμα, θα έχει στο πλευρό του τους Αντώνη Τελόπουλο, Κώστα Παλλακίδη, Διονύση Δριβάλα αλλά και τον Γρηγόρη Σιδηρόπουλο, την εμβληματική μορφή του βόλει της Αλεξανδρούπολης που αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί ενεργά σε αυτή τη δύσκολη καμπή του Εθνικού .
Όπως ανακοινώθηκε, στο αγωνιστικό τιμόνι θα συνεχίσει για 5η χρονιά ο αρχιτέκτονας των μεγάλων επιτυχιών, ένας άνθρωπος που είναι κάτι παραπάνω από ένας απλός προπονητής για τον Εθνικό, ο Σάκης Μουστακίδης. Στην παρέμβασή του , ζήτησε «να μην βλέπουμε το ποτήρι μισοάδειο αλλά μισογεμάτο. Ελάχιστες ομάδες είναι σε καλύτερη μοίρα από εμάς. Σε ότι αφορά την περσινή χρονιά με πολύ μειωμένο μπάτζετ καταφέραμε να πετύχουμε ανάλογα με τη προηγούμενη σεζόν. Λειτουργήσαμε όμως μια με γνώμονα το μέλλον (αναφέρθηκε στην περίπτωση Τσέλιου)».
Σημειώθηκε ότι σύντομα , αμέσως μετά την έγκριση αδειοδότησης, που, στην Αλεξανδρούπολη εκτιμούν ότι όλα θα πάνε καλά , θα ξεκινήσουν οι ανακοινώσεις που θα αφορούν τη συγκρότηση του ρόστερ για τη νέα σεζόν, με τον προπονητή του Εθνικού να δηλώνει ότι πολυ σύντομα θα κλείσουν τα περισσότερα ανοιχτά θέματα. Η διοίκηση που επκυρώθηκε και τυπικά τη Κυριακή, ανεβάζει στο φουλ τους ρυθμούς της και μετά το προηγούμενο διάστημα που επικεντρώθηκε στο θέμα των ρυθμίσεων και διακανονισμών, προκειμένου να παρουσιαστεί ένας πλήρης φάκελος αδειοδότησης, θα ασχοληθεί με ζητήματα που έχουν να κάνουν το κλείσιμο των μεταγραφών και της κυκλοφορίας των καρτών διαρκείας που άμεσα θα τεθούν σε κυκλοφορία.
Σύμφωνα με τον κ. Χατζησταύρου, στόχος για τον Εθνικό της νέας περιόδου, θα είναι η συγκρότηση ομάδας με μειωμένο μπάτζετ που θα έχει στόχο την παραμονή στην κατηγορία, με παράλληλο στόχο το οικονομικό συμμάζεμα. Κάλεσε όλους τους ανθρώπους που αγαπούν το άθλημα να βοηθήσουν και να σταθούν αρωγοί της νέας διοίκησης και ζήτησε ενότητα και συσπείρωση των υγιών δυνάμεων.