Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας του Εθνικού, πήρε αδειοδότηση από την ΕΣΑΠ


Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για τη σεζόν 2016-17 ενώ υπάρχει η ικανοποίηση στον ακριτικό σύλλογο ότι παρα τις δύσκολες οικονομικά εποχές, πήρε την αδειοδότηση από την αρμόδια επιτροπή της ΕΣΑΠ από την πρώτη κιόλας φάση, μαζί με τις μεγάλες της Α1 που διεκδικούν τον τίτλο.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Τέθηκαν σε ισχύ από τη νέα διοίκηση του ΤΑΑ Εθνικός τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2016-2017.
Και φέτος θα διατεθούν τα gold που θα κοστίζουν 100 ευρώ και θα αφορούν αποκλειστικά την κερκίδα εντός του γηπέδου αλλά και τα «μπλε», αξίας 50 ευρώ για την μεγάλη κερκίδα. Οι κάρτες διαρκείας θα εξασφαλίζουν ελεύθερη είσοδο για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Εθνικού στο νέο πρωτάθλημα.
Οι παλιοί κάτοχοι καρτών διαρκείας έχουν τη δυνατότητα εντός δέκα ημερών να ανανεώσουν και να κρατήσουν την θέση που κατείχαν.
Πληροφορίες και προμήθεια καρτών διαρκείας, Από Δευτέρα έως και Παρασκευή: 10.00-13.00 στα γραφεία του ΜΓΣ Εθνικός (πλατεία Πολυτεχνείου). Τηλεφωνο: 25510-28761
Το ΤΑΑ του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης είναι η μοναδική επαρχιακή Ομάδα μαζί με τους ισχυρούς του αθλήματος που πήρε άδεια από την ειδική επιτροπή αδειοδοτήσεων …. Η σκληρή και μεθοδική δουλειά φέρνει αποτελέσματα.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση:
Η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ, αποτελούμενη από τους κ.κ. Χρ. Ηλιάδη (πρόεδρο), Αν. Δημητριάδη και Γ. Διονά (Μέλη) αποφάσισε την αδειοδότηση των ΤΑΑ ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός ΣΦΠ, Παναθηναϊκός ΑΟ, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015.