Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Σπέσιαλ "Εβροσπορ" στο αντίο του 2016

Το ΕβροSport αποχαιρετά το 2016 με ένα φύλλο, που τα χει όλα και το οποίο κυκλοφορεί!!! 5 μεγάλες συνεντεύξεις από κορυφαίους Εβρίτες απ΄ τον χώρο του αθλητισμού, ανασκόπηση στους κορυφαίους/ες καθώς και ευχές απ' τον χώρο του αθλητισμού!!Ένας απ' τα πλέον hot ονόματα νέων Ελλήνων ποδοσφαιριστών μιλά αποκλειστικά στο ΕβροSport που κυκλοφορεί σήμερα. Ο Μανώλης Σιώπης μας έκανε την τιμή να μας μιλήσει αποκλειστικά και λέει πολλά που αξίζει να διαβάσετε! Επίσης αποκλειστικά μας μίλησε και η Αλεξανδρουπολίτισσα κορυφαία αθλήτρια του χάντμπολ Μάγδα Κεπεσίδου πρωταθλήτρια με τον Ο.Φ.Ν.Ι ΧΑΝΤΜΠΟΛ και mvp του περσινού πρωταθλήματος.
Ο «μπόμπερ» της ΑΕ Κομοτηνής Σταύρος Χονδρόπουλος σε μια συνέντευξη «ποταμό».Επίσης, έχουμε μεγάλες συνεντεύξεις με τον Νίκο Ουσταμπασίδη και τον Αντώνη Τσικάκη, το Εβρίτικο δίδυμο που θέλει να οδηγήσει τον Εργοτέλη και πάλι σε μεγαλύτερες κατηγορίες.
Τέλος, θα βρείτε ανασκόπηση -αφιέρωμα στους κορυφαίους Εβρίτες/ισσες, προπονητές, συλλόγους και στιγμές του 2016 και ευχές για το νέο έτος από 22 Εβρίτες απ' τον χώρο του αθλητισμού!
Θα το βρείτε σε όλα τα περίπτερα!
Υ.Γ. Αγοράζοντας το ΕβροSport ή γινόμενοι συνδρομητές ενισχύετε την προσπάθεια ανθρώπων που προσπαθούν να σας ενημερώνουν για τα πάντα γύρω απ' τον αθλητισμό του Νομού