Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

Δεν είναι πλέον απλώς ένας γραφικός που μπήκε στη Βουλή. Είναι ένα νοσηρό φαινόμενο....

Το κακέκτυπο του Τραμπ, που υποδύθηκε για κάποια χρόνια τον δημοσιογράφο, στοχοποιεί μια κανονική και άξια δημοσιογράφο, την Ελευθερία Κουμάντου, που εργάζεται στον "Αθήνα 9.84". Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, που έκανε καριέρα μεταδίδοντας ως "ειδήσεις" ότι κατεβάσει η κούτρα του καταγγέλλει επαγγελματίες δημοσιογράφους για fake news.
Δεν είναι πλέον απλώς ένας γραφικός που μπήκε στη Βουλή. Είναι ένα νοσηρό φαινόμενο, που έχει ως στόχο να λογοκρίνει, που απειλεί τους πάντες με μηνύσεις, που ζητά λογοκρισία στο διαδίκτυο και βλέπει μακελάρηδες τροτσκιστές να κάνουν προπαγάνδα από το Netflix.Ο άνθρωπος που υποσχόταν τανκς στην ΕΡΤ, που μας έλεγε πόσο "παρεξηγημένος" είναι ο Τσολάκογλου, που μας ενημέρωνε ότι το Πολυτεχνείο ήταν "υπεύθυνο" για την εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο, που έβλεπε "ράκος" τον Ρουπακιά και "λυτή" τη Μάγδα Φύσσα στη δίκη της Χρυσής Αυγής μας κάνει μαθήματα δημοκρατίας και δημοσιογραφίας.
Δεν θα απειλήσουμε τον Μπογδάνο, όπως συνηθίζει να κάνει ο ίδιος. Αλλά θα πρέπει να ξέρει ότι είμαστε πολλοί αυτοί που θα κάνουμε τα πάντα για να οδεύσει εκεί που ανήκει: στη μεταμεσονύχτια ζώνη κάποιου trash καναλιού, όπου θα μιλάει με οπαδούς του Κασιδιάρη για το πόσο απειλείται η πατρίς από τους αλλόθρησκους κομμουνιστάς.

via Δημήτρης Σούλτας (από fb)