Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο

Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Έβρου, 16 μέρες πριν τις κάλπες της 20ης Σεπτεμβρίου. Οι προεκλογικές «μηχανές» του κόμματος δουλεύουν στο φουλ και στον παραδοσιακά «γαλάζιο» νομό Έβρου, που ωστόσο, στις εκλογές του Γενάρη, αν και σχεδόν 10 μονάδες πίσω από τη ΝΔ, λόγω των… ιδιαιτεροτήτων του εκλογικού νόμου, εξέλεξε 3 βουλευτές.Σημειώνεται πως η κατάθεση του ψηφοδελτίου στο Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης με την παρουσία των συντρόφων που συμμετέχουν σε αυτό θα γίνει αύριο Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015 στη 13:00.
Το ψηφοδέλτιο αυτό αποτελείται από τα παρακάτω πρόσωπα:
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ
ΚΑΪΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΒΡΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
ΓΚΑΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΒΡΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
ΡΙΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΒΡΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
ΚΥΡΓΙΑΛΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Τα σενάρια για τη νέα εκλογική αναμέτρηση είναι λιγότερο αισιόδοξα, δεδομένου του σημερινού «εύφλεκτου» πολιτικού σκηνικού, που αν και έχουν περάσει μόλις 7 μήνες, φαίνεται πως έχει αλλάξει σημαντικά.
Πάντως, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αναφορικά με τον προεκλογικό αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ και τις περιοδείες του προέδρου του Αλέξη Τσίπρα, υπάρχει σκέψη για επίσκεψη και ομιλία στην Ξάνθη, δίχως ωστόσο να υπάρχει ειλημμένη απόφαση.
Σε ό,τι αφορά το ψηφοδέλτιο του Έβρου, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής, «σε αυτό συμμετέχουν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που εκλέχτηκαν στις εκλογές της 25 Ιανουαρίου 2015, που συμπληρώνονται με πρόσωπα που όλα τα προηγούμενα χρόνια έχουν αποδείξει την αγωνιστικότητα τους, την πολιτική τους συνέπεια στους αγώνες της αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ και την υπεράσπιση των κοινωνικών συμφερόντων του τόπου».