Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Εντός έδρας ήττα με καλή παρουσία.

φώτο αρχείου Γ. Πανταζίδη
Πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε σήμερα στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης είχε την ευκαιρία να απολαύσει έναν πολύ καλό αγώνα βόλεϊ.  Η ομάδα του  Εθνικού Αλεξανδρούπολης αν και έχασε από τον αήττητο του πρωταθλήματος Ηρακλή με 0-3 σέτ, στάθηκε με αξιοπρέπεια απέναντι στο δυνατότερο αντίπαλο καθ’ όλη σχεδόν τη διάρκεια του παιχνιδιού.


«Στο πρώτο σετ, οι δύο ομάδες έδιναν μάχη πόντο, πόντο μέχρι το 17-17. Ο Ηρακλής με μπλοκ του Σμαραγδή ξέφυγε, 17-19, ο Εθνικός μείωσε σε 18-19, ωστόσο έχασε το σερβίς (18-20) και στη συνέχεια τρία εξαιρετικά σερβίς του Κράβαρικ έφεραν το σκορ στο 18-23...
Οι κυανόλευκοι προηγήθηκαν με 4-8 στο β' σετ, αλλά τα σερβίς του Ανέστη Δαλακούρα έφεραν την ανατροπή (9-8) με το σετ να εξελίσσεται σε πραγματικό θρίλερ. Ο Εθνικός αν και βρέθηκε πίσω στο β' τεχνικό τάιμ άουτ με 14-16, επέστρεψε ξανά στο ματς και προηγήθηκε με 21-17 για να φτάσει στο 24-21... Δεν τελείωσε το σετ στο πρώτο σετ μπολ (24-22), δεν έβγαλε καλές υποδοχές σε δύο σερβίς του Ντεσπέιν (24-24) και παρόλο που προηγήθηκε ξανά (25-24) τελικά το σετ πήγε στον Ηρακλή με μπλοκ του Κράβαρικ.
Μετά το 0-2 η ψυχολογία ήταν πλέον καθαρά με το μέρος του Ηρακλή, ο οποίος παρά την κόπωση από το παιχνίδι και το ταξίδι στη Μόσχα έφυγε από την Θράκη με το τρίποντο.» (πυγή http://www.volleyleague.gr)

Ο προπονητής του Εθνικού Γιάννης Ανδρεάδης έδειξε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, το ίδιο και ο αρχηγός  του Εθνικού  Σιδηρόπουλος, που σημείωσε ότι "θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το δεύτερο σετ", και ότι ήταν και ζήτημα τύχης. Ενώ και ο προπονητής του Ηρακλή εκφράστηκε κολακευτικά για την εβρίτικη ομάδα στις δηλώσεις που έκανε για το NOVA, μετά το τέλος του αγώνα.
Τα σετ: 19-25, 25-27, 18-25