Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Εθνικός - Παμβοχαϊκός .... με προσοχή για να μείνει ο "αέρας" του +5

Τρία εικοσιτετράωρα μετά τον ηρωικό αποκλεισμό του από τα Κύπελλα Ευρώπης και πριν καν γεμίσει τις μπαταρίες του ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα υποδεχτεί στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» (25/1, 19.00. Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Τζεπκινλής) τον Παμβοχαϊκό στον Έβρο σε μία ακόμα ενδιαφέρουσα αναμέτρηση για την 14η αγωνιστική.
Ο Εθνικός στο σπίτι του είναι αήττητος στο πρωτάθλημα και μέσα σε μία εβδομάδα έχει το Κύπελλο ενώ είναι και οικοδεσπότης του Λιγκ Καπ 31/1-1/2.
 «Κλείσαμε το κεφάλαιο της Ευρώπης με επιτυχία παρότι μας έμεινε μια πικρία. Αν είμαστε σοβαροί και δε μας επηρεάσει η κούραση θα νικήσουμε. Ο Παμβοχαϊκός σα μονάδες δεν υστερεί αλλά ακόμα δεν έχει βρει το ρυθμό του. Συνεχίζουμε τον... μαραθώνιο των κρίσιμων αγώνων», δήλωσε ο κεντρικός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Ανδρέας Ανδρεάδης.
 Ο Παμβοχαϊκός αναζητά απεγνωσμένα βαθμούς για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις και να γλιτώσει τις περιπέτειες. Η ομάδα του Στέλιου Καζάζη προέρχεται από τις ήττες στους αγώνες με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Ο έμπειρος τεχνικός κάνει μεγάλη προσπάθεια για να τονώσει το ηθικό των παικτών του και να βελτιώσει τις αδυναμίες ελπίζοντας πως στην καλή της μέρα μπορεί να κάνει «ζημιά» στους πρωτοπόρους.

 Συμπαραστάτης ο κόσμος

Με ανακοίνωση του ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης καλεί τον κόσμο της Αλεξανδρούπολης να υποδεχτεί τους παίκτες του Σάκη Μουστακίδη στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παμβοχαϊκό το Σάββατο 25/01 στις 19:00, μετά από τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις κι να τους χαρίσει το πιο δυνατό χειροκρότημα για την προσπάθεια που κάνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Ο Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Τ.Α.Α. Βόλλεϋ) καλεί όλο τον κόσμο της Αλεξανδρούπολης να υποστηρίξει την ομάδα μας στον εντός έδρας αγώνα με τον Παμβοχαϊκό στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος», στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ 2013-2014 που θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 19:00.
Ας υποδεχτούμε τους παίκτες μας μετά από τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις κι ας τους χαρίσουμε το δυνατότερο χειροκρότημα στην προσπάθεια που κάνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Περιμένουμε όλο το φίλαθλο κοινό της πόλης να δώσει βροντερό παρόν για ακόμη μια φορά!"