Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Στον Παύλο Μιχαηλίδη κατέληξε ο ΣΥΡΙΖΑ


ΣΑΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Του Γιώργου Πανταζίδη

Ο αρχιτέκτονας-πολιτικός μηχανικός Παύλος Μιχαηλίδης, θα είναι η πρόταση που θα καταθέσει και θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ για επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, στην ανοιχτή συνέλευση της Πρωτοβουλίας Πολιτών, που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα στις 6μμ στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.
Αυτό αποφασίστηκε στην Συνέλευση μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αλεξανδρούπολης το βράδυ της Δευτέρας 10 Φεβρουαρίου με συντριπτική πλειοψηφία.
Πρόταση, στην οποία κατέληξαν τα στελέχη του κόμματος μετά από σειρά επαφών, συναντήσεων και διαβουλεύσεων με προσωπικότητες της πόλης, κάτω από ένα πλαίσιο αρχών και θέσεων που εδώ και καιρό είχε δημοσιοποιηθεί και τεθεί σε δημόσια διαβούλευση στην τοπική κοινωνία. 
Όπως τονίζεται από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, στην επερχόμενη συνέλευση είναι ανοιχτή οποιαδήποτε άλλη πρόταση και θα αποφασισθεί με ανοιχτό - δημοκρατικό διάλογο. «Ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει το διαφορετικό. Δεν δίνει χρίσμα αλλά προτείνει υποψηφιότητα σε μια ανοιχτή διαδικασία. Προτείνουμε τον Παύλο Μιχαηλίδη, μια υποψηφιότητα που συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που βάζουμε σε προτεραιότητα, που δεν προέρχεται από το χώρο μας και είναι έξω από τις γραμμές μας. Νέος άνθρωπος, άφθαρτος που δεν έχει σχέση με το μνημονιακό μπλοκ, που η κοινωνική επαγγελματική ζωή του διακατέχεται από διαφάνεια, είναι άνθρωπος κοινωνικά δραστήριος» δήλωσε μετά το τέλος της συνέλευσης ο γραμματέας της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Λεωνίδας Χέλης.