Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Κάλπες 2014: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτος , ισχυρός, το πρόγραμμά του αδιαπραγμάτευτο»

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενο από το Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη και την υποψήφια ευρωβουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Μάγδα Σπηλιωπούλου επισκέφτηκε το νομό Έβρου.
Στις 25/4 έγινε περιοδεία – εξόρμηση στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης και εν συνεχεία πολιτική εκδήλωση με θέμα « Τρεις κάλπες , μια επιλογή : Να νικήσει η ΕΛΠΙΔΑ ! » στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.
Στην πολιτική εκδήλωση κεντρικός ομιλητής ήταν ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης. Παρευρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό : Κώστας Μορφιδης, υποψήφιος Περιφερειάρχης Αν.Μακ.-Θράκης, Χρήστος Δούκας υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Παύλος Μιχαηλιδης υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Μάγδα Σπηλιοπουλου υποψήφια Ευρωβουλευτής.
Το Σάββατο 26/4 έγινε περιοδεία του Δημήτρη Στρατούλη στην Ορεστιάδα. Επίσκεψη στην επιχείρηση «Εβροφάρμα». Διευρυμένη σύσκεψη στο Ε.Κ.Ορεστιάδας με παρουσία σωματείων εργαζομένων και φορέων της περιοχής. Επίσκεψη σε εργασιακούς χώρους της περιοχής Ορεστιάδας : «ΕΠΑΠ», «Κύκλωπας», «Ρίζογλου», «ΕΑΣ Ορεστιάδας»