Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Η "ΑΝΑΣΑ" παρουσιάζει σε εκδήλωση το πρόγραμμά της

Η Δημοτική παράταξη «ΑΝΑ.Σ.Α. για την Αλεξανδρούπολη», σας προσκαλεί σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Απριλίου στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Έβρου στον 3ο όροφο. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την ανάπτυξη, την αλληλεγγύη, τη δημιουργικότητα κ.λπ., θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα της παράταξης, από τον υποψήφιο Δήμαρχο Παύλο Μιχαηλίδη.
Είναι καιρός, κυρίως σεβόμενοι τις δύσκολες αυτές στιγμές για τον τόπο μας, να αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας και να μπούμε στην ουσία της πολιτικής αντιπαράθεσης με τα προγράμματα, τις θέσεις και τις απόψεις μας.
Δυστυχώς, πολλοί και ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες, προκαλούν με επικοινωνιακά τεχνάσματα τους Δημότες, αγνοώντας επιδεικτικά τα μεγάλα προβλήματα το συμπολιτών μας, θυμίζοντας δυστυχώς εποχές του παρελθόντος!
Η δημοτική παράταξη «ΑΝΑ.Σ.Α.», με συνέπεια και πλήρη υπευθυνότητα, μοναδική μέχρι σήμερα, έχει καταθέσει ένα πλήρες πρόγραμμα των πρώτων 100 ημερών, το οποίο είναι αναρτημένο στο facebook και στην ιστοσελίδα της παράταξής μας anasa-alexandroupoli.blogspot.gr,, ενώ στην αυριανή εκδήλωση για όλα τα ζητήματα που αφορούν στον Δήμο μας, μέσα από το συνολικό μας πρόγραμμα, που σηματοδοτεί τις αρχές και στους στόχους μας.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:
  • Κασίδης Κωνσταντίνος (συνταξιούχος υπάλληλος ΟΤΑ) – Οργάνωση και λειτουργία του Δήμου - καθαριότητα - πράσινο
  • Γκουγκουλάκης Χρήστος (πολιτικός μηχανικός) - Χωροταξία - Ενέργεια
  • Μουλούδης Δημήτριος (γεωπόνος) - Πρωτογενής τομέας - Μεταφορές
  • Τσέτσιος Σταύρος (δάσκαλος) - Εκπαίδευση - Τουρισμός
  • Κωνσταντινίδης Πέτρος (εκπαιδευτικός) - Αποκέντρωση - Ευρωπαϊκά προγράμματα - Δίκτυα πόλεων
  • Λαλίδης Φώτιος - Αλληλεγγύη 
Η διάρκεια κάθε εισήγησης θα είναι 10΄. Ερωτήσεις και διάλογος θα γίνει μετά το τέλος των εισηγήσεων.