Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Εθνικός ενωμένος ισχυρός !

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την ομάδα του Σάκη Μουστακίδη, στο κλειστό «Μ.Παρασκευόπουλος» στην τελευταία προπόνηση, πριν την αναχώρηση της ομάδας για τα πρώτα παιχνίδια με την Κηφισιά στην ημιτελική φάση των play off !!!
Συγκεκριμένα η ποδοσφαιρική ομάδα του Μ.Γ.Σ. Εθνικού Αλεξανδρούπολης, η οποία κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα Α' κατηγορίας Έβρου
μετέβη στο γήπεδο, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Βαλσαμίδη τον έφορο κ. Κωσταντίνο Λιάσκο και όλους τους ποδοσφαιριστές του προπονητή κ. Βασίλη Τσιομλεκίδη, για να ευχηθεί στους συναδέλφους παίχτες του βόλλεϋ και στο προπονητικό team, «ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ» στην τελική φάση του πρωταθλήματος Βόλλεϋ της Α1 ανδρών.
Το κλίμα στη συνάντηση, ήταν κάτι παραπάνω από ευχάριστο και συγκινησιακό, καθώς με την κίνηση αυτή το ποδοσφαιρικό τμήμα του Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης απέδειξε ότι ο Σύλλογος , πέραν της ιστορικότητάς του, είναι μια ιδέα ενιαία και μια οικογένεια, άρρηκτα δεμένη σε όλες τις δραστηριότητές της. Άλλωστε δεν ήταν λίγες οι φορές φέτος που οι ποδοσφαιριστές και οι βολλευμπολίστες, όταν τους επέτρεπαν οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, έδιναν το παρόν στο αντίστοιχο γήπεδο και στήριζαν τις προσπάθειες των αθλητών του Εθνικού !!!
Οι παίχτες του Θανάση Μουστακίδη με τη σειρά τους ευχήθηκαν κι αυτοί «ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ» στους συναδέλφους τους ποδοσφαιριστές, στη φάση των αγώνων μπαράζ που θα γίνουν με τους πρωταθλητές των άλλων νομών της περιφέρειας για την άνοδο της ομάδας στην Γ'Εθνική κατηγορία.