Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Στο «φουλ οι μηχανές» για την 20η Συνάντηση Νέων Άρδα‏

Το φεστιβάλ γιορτάζει τα 20 χρόνια παρουσίας του και έρχεται δυναμικά και αυτό το καλοκαίρι στις Καστανιές του Έβρου, από 23 έως 27 Ιουλίου, να ενώσει χιλιάδες νέους από όλη τη Ελλάδα, την Τουρκία και τη Βουλγαρία. Ένα πενθήμερο μουσικής, κατασκήνωσης, έντασης και ελευθερίας γεμάτο εκδηλώσεις και παράλληλες δράσεις μέσα στο καταπράσινο παραποτάμιο δάσος του ποταμού Άρδα!
Αυτό το διάστημα, οι διοργανωτές του Φεστιβάλ εργάζονται πυρετωδώς, προκειμένου να
ολοκληρωθεί η κατάρτιση του προγράμματος, να γίνουν όλες οι απαραίτητες συνεννοήσεις και επαφές με τους συμμετέχοντες και εμπλεκόμενους, προκειμένου να ξεκινήσει η καμπάνια προβολής και προσέλκυσης επισκεπτών για τα 20α γενέθλια του θεσμού, με μήνυμα-σύνθημα: «Η καρδιά του καλοκαιριού χτυπάει στον Άρδα!».
Μέχρι στιγμής, έχει επιβεβαιωθεί η συμμετοχή των παρακάτω σπουδαίων ονομάτων του μουσικού μας στερεώματος: Χάρις Αλεξίου, Τάνια Τσανακλίδου, Λάκης Παπαδόπουλος, Locomondo, Πάνος Κατσιμίχας, Γιώργος Μαργαρίτης, Νίκος Ζιώγαλας, Stavento, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Γιάννης Γιοκαρίνης, Κίτρινα Ποδήλατα,
Dilek Koc (TR), Lava, Gadjo Dilo, Σύλλογος Μουσικών και Φίλων Μουσικής Ορεστιάδας (Deep Purple Tribute), Blues Wire, The Bitter Sweet.
Το πλήρες πρόγραμμα και οι πληροφορίες εισιτηρίων θα ανακοινωθούν σύντομα.

Οι εθελοντές του Άρδα 

​​Το Ardas Festival Fans είναι μια ανεξάρτητη εθελοντική ομάδα ενημέρωσης και προώθησης του φεστιβάλ. Δημιουργήθηκε το 2011 και δραστηριοποιείται ενεργά από το 2012 μέσω διαδικτύου. Σκοπός τους είναι να διατηρήσουν έναν ενεργό χώρο επικοινωνίας γύρω από το φεστιβάλ.
Όπως λένε, «βασιζόμαστε σε νέες ιδέες και πρωτότυπο υλικό που δημιουργούμε οι ίδιοι, αλλά κυρίως στο γεγονός ότι ζούμε το φεστιβάλ από μέσα, όπως όλοι οι επισκέπτες. Στηρίζουμε το φεστιβάλ επειδή το αγαπάμε και πιστεύουμε αυτό που έχουμε και σαν «μότο»: Το φεστιβάλ είμαστε όλοι εμείς!»

ΙΝΦΟ
Πληροφορίες για το φεστιβάλ μπορείτε να βρείτε στο http://ardasfestivalfans.blogspot.gr/
e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση ardasfestivalfans@gmail.com
Βίντεο στο youtube http://www.youtube.com/ardasfestivalfans