Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Εθνικός - Αρναία 2-0 .... Τρία στα τρία και άλμα στη βαθμολογία

Την Κυριακή είχε τον Φλώρο και σήμερα τον Ελληνίδη που πέτυχε δύο γκολ. Τα εύσημα όμως ανήκουν σε όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίσθηκαν, διότι παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο και τη βροχή που έπεφτε στην Αλεξανδρούπολη από το πρωί, κατάφεραν όχι μόνο να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης αλλά και παίξουν με πάθος και δύναμη αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο.
Οι παίκτες του Απόλλωνα μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έφτασαν στην εστία του Φυσέκη χωρίς όμως να καταφέρουν να σημειώσουν κάποιο τέρμα. Μετά το 20΄ο Εθνικός "πατούσε" καλύτερα στο γήπεδο και είχε την υπεροχή στον αγώνα. Μια υπεροχή η οποία έφερε και το γκολ στο 42' από κοντινό σουτ του Ελληνίδη.
Στην επανάληψη ο Εθνικός κατάφερε να πετύχει γρήγορα το δεύτερο γκολ του και πάλι με τον Ελληνίδη με έξυπνη εκτέλεση φάουλ από αρκετά πλάγια θέση. Ο τερματοφύλακας της αντίπαλης ομάδας δεν κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα και αυτή πέρασε τη γραμμή. Εντύπωση προκάλεσε ο πανηγυρισμός των παικτών μας "βγάζοντας υποτιθέμενη selfie! Στη συνέχεια ο Εθνικός είχε την ξεκάθαρη υπεροχή που μεταφράστηκε σε πολλές ευκαιρίες που θα μπορούσαν να είχαν εκτινάξει το σκορ σε πολύ υψηλά επίπεδα.
Οι λίγοι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Φώτης Κοσμάς με τη βροχή να πέφτει ακατάπαυστα, χειροκρότησαν τις προσπάθειες των παικτών και απόλαυσαν ένα ωραίο παιχνίδι. Αξίζει να σημειωθεί πως εξαιτίας της πυκνής νέφωσης και βροχόπτωσης το δεύτερο ημίχρονο διεξήχθη υπό το φως των όποιων προβολέων υπάρχουν στο Φώτης Κοσμάς.