Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014

Ημέρα Ευρώπης: Σφραγίζει πρόκριση ο Εθνικός

Το Ευρωπαϊκό μας ραντεβού, αυτή τη φορά επί Ελληνικού εδάφους, είναι την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου (19:00), στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος». Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης καλείται να ξεπεράσει και το εμπόδιο της Εσθονικής Selver Tallin, και παρότι κέρδισε 3-0 στο Ταλίν, δεν είναι καθόλου εύκολο να το πραγματοποιήσει!
Πρέπει να κερδίσουμε τουλάχιστον δύο σετ για να αποφύγουμε την άχαρη διαδικασία του «Χρυσού σετ» και να προκριθούμε ομαλά στην επόμενη φάση!
Είναι λοιπόν ένα κρίσιμο και δύσκολο παιχνίδι, που σίγουρα οι Εσθονοί θα το παλέψουν μέχρι τέλους!Οι αθλητές του Σάκη Μουστακίδη έχουν προετοιμαστεί καλά – παρά το δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα που διανύουν – και είναι έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουν, αλλά σίγουρα χρειάζονται την στήριξη του μοναδικού κόσμου της Αλεξανδρούπολης, για να παίζουν με τον «παίχτη» παραπάνω που θα κάνει τη διαφορά! Να σημειωθεί ότι τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά!
Τη γιορτινή ατμόσφαιρα θα πλαισιώσουν και τα κορίτσια της Σχολής Χορού Danse Passion της Sonia Orea, που θα είναι κοντά στην ομάδα βόλλεϋ του Εθνικού και θα μας κρατούν σε «εγρήγορση» στα διαλείμματα μεταξύ των σετ του Ευρωπαϊκού αγώνα με την Selver Tallinn!
Το μήνυμα του Εθνικού: «Ας δείξουμε και στους Εσθονούς ότι «ΟΛΑ στην Αλεξανδρούπολη είναι βόλλεϋ, ΟΛΑ είναι Εθνικός» και ας δημιουργήσουμε γι ακόμα μία φορά, μία μαγική ατμόσφαιρα στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος»!