Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014

Πινγκ πονγκ: Στο βάθρο και νέο μετάλλιο για την Θεοδώρα Βασιλειάδου του Εθνικού

Τεράστια επιτυχία είχε το Ανοιχτό Τουρνουά Πινγκ-Πονγκ που διοργανώθηκε στη Δράμα από την τοπική ομάδα και την Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης την 6,7 Δεκεμβρίου 2014. Με νέο ρεκόρ συμμετοχών και συνολικά 203 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα έδωσαν το παρόν και πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στους θεατές του Γ. Κραχτίδης.Ο ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ συμμετείχε με 20 αθλητέςκαι αθλήτριες (ρεκόρ συμμετοχών): 1 νεάνιδα (Τσομακιάν Ε.), 2 κορασίδες (Ηρώ Κοζάρη, Βλασίδου Μαρία), 4 παγκορασίδες (Βασιλειάδου Θ. , Γρηγοριάδου Μ., Πασχαλίδου Κ., Τρυπή Κ.), 4 παίδες (Καραφύλλης Α., Μπανταλίδης Α., Μπανταλίδης Χ. Πιπιλικάκης Σ.), 3 παμπαίδες (Παπαδόπουλος Ι., Αγαθαγγέλου Ν., Κυραδενίδης Π.) και 6 μικρούς παμπαίδες (Καραγιάννης Γ., Μήτκας Κ., Μύρος Ν., Μαγείρου
Α., Γογκάκης Π., Σωτηράκης Θ.).
Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και σημείωσαν πολλές και αξιόλογες νίκες, μαζεύοντας έτσι πολύτιμες αγωνιστικές παραστάσεις και εμπειρίες. Ανέβηκε πάλι στο βάθρο (Τρίτη Θέση) η Θεοδώρα Βασιλειάδου στις παγκορασίδες, καθώς έχασε στον ημιτελικό πολύ δύσκολα με 3-2 και 10-12 στο κόντρα σετ, ενώ ο αθλητής που ξεχώρισε περισσότερο ήταν ο Παπαδόπουλος Ιωάννης στους παμπαίδες και οι Καραγιάννης Γρηγόρης , Μήτκας Κίμωνας στους μικρούς παμπαίδες.
Ακόμη διακριθέντες από την περιοχή της Αλεξ/πολης ήταν ο Γ. Μήλιας 3ος στους μικρούς παμπαίδες και Ηλίας Σταματόπουλος 4ος στους παμπαίδες του Φάρου Αλεξ/πολης, ενώ συμμετείχε και η Τσεντέμη Όλγα του Σπάρτακου.
Το Τουρνουά της Δράμας ήταν αξιολογημένο – βαθμολογημένο, διεξήχθη σε 14 αγωνιστικά τραπέζια και πέρασε στην ιστορία σαν ένα πολύ πετυχημένο τουρνουά.
Μεγάλη εντύπωση κάνει φέτος, η σταθερότητα που δείχνει η Θεοδώρα Βασιλειάδου, όπου μετά τα δύο χρυσά μετάλλια, είναι πάντα στο βάθρο των νικητών σε όλα τα τουρνουά που έχει αγωνιστεί.