Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Αναγκαία και πολύτιμη η προσφορά και δράση της Λέσχης Φίλων Βόλει

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

του Γιώργου Πανταζίδη

Την αναγκαιότητα συνέχισης του έργου και της – εθελοντικής - προσφοράς των μελών της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης αλλά και την προώθηση στενότερης συνεργασίας με τις ομάδες βόλεϊ της περιοχής, συνομολόγησαν τα μέλη της με τους εκπροσώπους των συλλόγων κατά την 3η Γενική της εκλογοαπολογιστική Συνέλευση, το βράδυ της Τετάρτης.
Παρουσία λίγων, είναι αλήθεια, μελών – φίλων του αθλήματος – πρεσβευτή του αθλητισμού του τόπου μας, αναπτύχθηκε χρήσιμη και εποικοδομητική συζήτηση, ανταλλάχθηκαν προβληματισμοί, απόψεις και ιδέες, πάντα με γνώμονα τη πρόοδο του βόλει και την επίλυση προβλημάτων που προκύπτουν. Άπαντες εξήραν την προσπάθεια παραγωγής έργου και συνεισφοράς των ανθρώπων της Λέσχης, κύρια προς τον Εθνικό, και σε μικρότερο βαθμό προς τα άλλα σωματεία, ιδιαίτερα δε στο κομμάτι των υποδομών.

Ωστόσο,  δεν έλειψε ο προβληματισμός και τα παράπονα.

Ο Γ.Γ. Μάκης Δημητριάδης έκανε λόγο για μικρή συμμετοχή των μελών της Λέσχης Φίλων Βόλει τόσο σε δημόσιες εκδηλώσεις όσο και σε εσωτερικές διαδικασίες. «Δεν ήταν λίγες οι στιγμές που αναρωτηθήκαμε αν πρέπει να συνεχίσουμε ή αν η Λέσχη έχει λόγους να υφίσταται» είπε χαρακτηριστικά.
Ο Γιώργος Ξενουδάκης, που μίλησε για τη δουλειά οπου γίνεται στη Νίκη και το γυναικείο αθλητισμό, αναφέρθηκε ως πρώην διοικητικό στέλεχος της ΓΕΑ για την απουσία έμπρακτης βοήθειας και ανθρώπων που θα μπορούσαν να στελεχώσουν τη Γυμναστική Εταιρεία Αλεξανδρούπολης βοηθώντας τους ελάχιστους που προσπαθούν να τη συντηρήσουν στην Α2.
Ο πρόεδρος του Εθνικού Μανόλης Βουκουρεσλής, προέτρεψε για ενεργότερη συμμετοχή μελών της Λέσχης στα διοικητικά, και όχι μόνο, κοινά του Εθνικού , αναγνωρίζοντας τη σημαντική δουλειά που έχει γίνει αλλά και την συμβολή στο αναπτυξιακό τμήμα του συλλόγου, ένα κομμάτι με ιδιαίτερη βαρύτητα για το μέλλον του βόλεϊ της πόλης.
Ιδιαίτερος λόγος έγινε για το πρόβλημα των υποδομών και των εγκαταστάσεων , γεγονός που «στραγγαλίζει» τα σωματεία. Τα μέλη της Λέσχης την τελευταία διετία εντατικοποίησαν τις προσπάθειες και τις πιέσεις προς τη δημοτική και περιφερειακή αρχή, προωθώντας τόσο την πρόταση για το μπαλόνι, όσο και την εκπόνηση μελέτης από το μέλος της Κλεάνθη Μαυρουδή για νέο κλειστό, κοστολοηγημένο, λειτουργικό και εφικτά υλοποιήσιμο. Όλες οι παραπάνω ενέργειες με γνώμονα να αποκτήσει η Αλεξανδρούπολη αυτό που δικαιούται . Το σπίτι του Βόλει. Δυστυχώς μέχρι τώρα, οι προσπάθειες δεν ευοδώθηκαν αλλά θα συνεχιστούν και στο επόμενο διάστημα.

Μετά την υπερψήφιση του πλούσιου διοικητικού απολογισμού αλλά και του οικονομικού, στήθηκαν κάλπες όπου εκλέχτηκε το νέο επταμελές διοικητικό συμβούλιο, το οποίο θα απαρτίζεται από πέντε παλιούς και δύο νέους.

Το Δ.Σ. της ΛΕΣΧΗΣ που προήλθε από τις εκλογές είναι :

Μαρίνος Κυριάκος, Χρηστουηλίας Ιωάννης, Δημητριάδης Ιωακείμ, Ηλιάδης Σεραφείμ, Δαλακούρας Θεόδωρος, Ξενουδάκης Γιώργος, Παπαχρήστου Ηλίας

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ : Μαυρουδής Κλεάνθης, Κεμανετζής Ειρήναρχος, Μπαρής Κωνσταντίνος