Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Επέστρεψε στον Παναθηναϊκό ο Άκης Δαρίδης

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ορεστιαδίτη διεθνούς λίμπερο Θεολόγου Δαρίδη, ο οποίος τα τρία τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με επιτυχία στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.
Ο Δαρίδης είχε αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό και τη σεζόν 2011-12 και επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια, καθώς μεσολάβησε και μία σεζόν στον Μίλωνα. Συγκεκριμένα, ο Δαρίδης ξεκίνησε την καριέρα του το 2003 από τα τμήματα υποδομής του Α.Ο. Ορεστιάδας, όπου παρέμεινε μέχρι το 2009 όταν και πήρε μεταγραφή για τον Φοίνικα Σύρου.Στην ομάδα της Σύρου αγωνίστηκε μία σεζόν, στη συνέχεια έπαιξε στον Μίλωνα για ένα χρόνο, τη σεζόν 2011-12 φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού, τη σεζόν 2012-13 αγωνίστηκε ξανά στον Μίλωνα για να ακολουθήσουν τρεις σεζόν στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.
Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού αναφέρει: <<Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Θεολόγο Δαρίδη>>.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού ο Δαρίδης τόνισε στο paovolleyball.gr: <<Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σε μία τόσο μεγάλη ομάδα και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Δε χρειάστηκε να το σκεφτώ καθόλου και αποδέχτηκα με μεγάλη ικανοποίηση την πρόταση του συλλόγου για συνεργασία. Γνωρίζουμε όλοι ποιους στόχους πρέπει να έχει μια ομάδα του μεγέθους του Παναθηναϊκού και από την πρώτη ημέρα οφείλουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να τους πετύχουμε. Σε ό,τι αφορά τον κόσμο της ομάδας, είχα ζήσει και την προηγούμενη φορά που αγωνίστηκα στον σύλλογο πόσο κοντά βρίσκεται στην ομάδα και την ατμόσφαιρα που δημιουργεί μέσα στο γήπεδο και μακάρι να είναι και φέτος στο πλευρό μας διότι τον χρειαζόμαστε για να οδηγήσουμε όλοι μαζί τον Παναθηναϊκό όσο πιο ψηλά γίνεται>>.