Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Περιοδεία του υφ. Εσωτερικών Γ. Μπαλάφα στον Έβρο το Σαββατοκύριακο

Ο υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Γιάννης Μπαλάφας επισκέπτεται από σήμερα την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και τους νομούς Ροδόπης και Έβρου.
Σήμερα Παρασκευή 3 Ιουνίου, ο υφυπουργός θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης κ. Γιώργο Παυλίδη. Στην συνέχεια θα επισκεφθεί τον Δήμο Σαπών και θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο. Θα ακολουθήσει επίσκεψη στον Δήμο Ιάσμου και συνάντηση με τον Δήμαρχο.
Το μεσημέρι ο κ. Μπαλάφας θα συναντήσει εκπροσώπους σωματείων εργαζομένων στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, στην Κομοτηνή. Στις 14.00 θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου του υφυπουργού στα τοπικά μέσα στο ξενοδοχείο «Ανατόλια» στην Κομοτηνή.
Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η κεντρική ομιλία του υφυπουργού σε αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, στις 19.30.
Το Σάββατο 4 Ιουνίου, ο κ. Μπαλάφας θα μεταβεί στην Αλεξανδρούπολη για να δώσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα στις 17.00 στο ξενοδοχείο «Grecotel Astir Egnatia» ενώ το βράδυ στις 20.00 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση σε αίθουσα του ξενοδοχείου.
Την Κυριακή 5 Ιουνίου ο κ. Μπαλάφας θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Σαμοθράκης στο ξενοδοχείο «Grecotel Astir Egnatia» και στις 10.30 θα μεταβεί στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης όπου θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Ευάγγελο Λαμπάκη.
Ο υφυπουργός θα επισκεφθεί στη συνέχεια, το Δασός της Δαδιάς, όπου θα έχει συνάντηση και συζήτηση με εκπροσώπους του φορέα διαχείρισης και συμμετοχή σε δράσεις λόγω της Παγκόσμιας Ημέρα Περιβάλλοντος.
Στις 13.00 θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Σουφλίου και στη συνέχεια με τον Δήμαρχο Διδυμοτείχου. Το απόγευμα στις 18.30 θα συναντηθεί στο Δημαρχείο Ορεστιάδας με τον Δήμαρχο Ορεστιάδας, ενώ στην συνέχεια θα συμμετέχει σε ευρεία σύσκεψη στο δημαρχείο με τους παραγωγικούς φορείς της περιοχής.
Το βράδυ θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Το πρόγραμμα

Σάββατο 4/6
13.30 Άφιξη στην Αλεξανδρούπολη στο Ξενοδοχείο
Grecotel Astir Egnatia Alexandroupolis

17:00 Συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ
Grecotel Astir Egnatia Alexandroupolis

18:30 Κλειστή κομματική σύσκεψη
Grecotel Astir Egnatia Alexandroupolis

20:00 Ανοιχτή εκδήλωση σε αίθουσα στο Ξενοδοχείο
Grecotel Astir Egnatia Alexandroupolis

Κυριακή 5/6

09:30 Συνάντηση με τον Δήμαρχο Σαμοθράκης κ. Βίτσα Αθανάσιο στο Ξενοδοχείο
Grecotel Astir Egnatia Alexandroupolis

10:30 Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Λαμπάκη Ευάγγελο στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης

11:30 Αναχώρηση για το Δάσος Δαδιάς, επίσκεψη στο Κέντρο ενημέρωσης, συνάντηση με φορέα διαχείρισης επί τη ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος)

13:00 Συνάντηση με δήμαρχο Σουφλίου κ. Πουλιλιό Ευάγγελο στο Δημαρχείο Σουφλίου

14:00 Συνάντηση με δήμαρχο Διδυμοτείχου κ. Πατσουρίδη Παρασκευά στο Δημαρχείο Διδυμοτείχου

16:00 Συνάντηση με μέλη και φίλους του κόμματος στην Ορεστιάδα στα γραφεία του κόμματος

18:30 Συνάντηση με τον δήμαρχο Ορεστιάδας κ. Μαυρίδη Βασίλειο και συνέχεια ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο με τους παραγωγικούς φορείς της περιοχής.