Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Πολυνίκης ο Ο.Φ.Θ.Α. στους Ιωνικούς Αγώνες του Βόλου

Πολυνίκης στις δύο από τις τρεις ειδικές κατηγορίες αναδείχθηκε ο Ο.Φ.Θ.Α., ο οποίος έλαβε μέρος στη διασυλλογική διοργάνωση των Ιωνικών Αγώνων Προαγωνιστικών Κατηγοριών (9-12 ετών), που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στο Βόλο με τη συμμετοχή 450 περίπου κολυμβητών και κολυμβητριών και 28 συλλόγων από όλη την Ελλάδα.Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης συμμετείχε στη διοργάνωση με 38 κολυμβητές και κολυμβήτριες και κατάφερε να επιστρέψει στην Αλεξανδρούπολη έχοντας στις αποσκευές της τα δύο από τα τρία κύπελλα των αγώνων!
Συγκεκριμένα, ο Ο.Φ.Θ.Α αναδείχθηκε πολυνίκης σε αγόρια και στο σύνολο, αφού κατέκτησε 14 χρυσά, 11 ασημένια και 9 χάλκινα στα αγόρια, 22 χρυσά, 15 ασημένια, 14 χάλκινα και 51 μετάλλια στο σύνολο, ενώ κατέλαβε τη δεύτερη θέση στα κορίτσια με οκτώ χρυσά, τέσσερα ασημένια και πέντε χάλκινα.
Η Όλγα Στούρα πραγματοποίησε τρία νέα ρεκόρ, ο Γιώργος Πεχλιβανίδης, ο Γιώργος Αλεξάκης, ο Απόστολος Διαμαντάκης και η Σοφία Παλακίδου από δύο, ενώ ο Θεοφάνης Διαμαντάκης, ο Μανώλης Στασινόπουλος και η Σταυριλία Δραμαλίδου από ένα.
Πραγματοποιήθηκαν πενήντα εννιά ατομικά ρεκόρ από τις συνολικά ενενήντα τέσσερις κούρσες των κολυμβητών του Ο.Φ.Θ.Α, ενώ δεκατρείς κολυμβητές κέρδισαν το έπαθλο της ατομικής βελτίωσης κάνοντας ατομικά ρεκόρ σ' όλα τα αγωνίσματα που κολύμπησαν.
Στην άτυπη ανάδειξη του καλύτερου κολυμβητή των αγώνων ο Ο.Φ.Θ.Α κατάφερε να ξεχωρίσει με τον 12χρονο, Απόστολο Διαμαντάκη, ο οποίος σημείωσε χρόνο 10'02''30 στα 800μ. ελεύθερο.