Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Περιπέτεια, κομεντί & ταινία Κινουμένων Σχεδίων στα «Ηλύσια»: Το πρόγραμμα προβολών

Στον Κινηματογράφο «ΗΛΥΣΙΑ» της Αλεξανδρούπολης από την Πέμπτη 30/6 έως και την Τετάρτη 6/7 θα προβληθούν οι τρεις παρακάτω ταινίες:
Έρχεται η Περιπέτεια «Ημέρα Ανεξαρτησίας: Νέα Απειλή» του Ρόλαντ Έμεριχ...
Υπόθεση:Πάντα ξέραμε ότι θα επιστρέψουν. Αφού το «Ημέρα Ανεξαρτησίας» επαναπροσδιόρισε την κινηματογραφική περιπέτεια, το επόμενο επικό κεφάλαιο εξερευνά μια διαφαινόμενη απειλή παγκόσμιας καταστροφής χωρίς προηγούμενο.Χρησιμοποιώντας εξωγήινη τεχνολογία, τα έθνη της Γης έχουν συνεργαστεί σε ένα τεράστιο αμυντικό πρόγραμμα για να προστατεύσουν τον πλανήτη. Αλλά τίποτα δεν μπορεί να μας προετοιμάσει για την προχωρημένη και χωρίς προηγούμενο δύναμη των εξωγήινων, και μόνο η ευφυΐα μερικών γενναίων ανδρών και γυναικών μπορούν να σώσουν τον κόσμο μας από τον απόλυτο αφανισμό.
Πέμπτη, Παρασκευή*, Σάββατο*: 20:00 & 22:30, Κυριακή, Τετάρτη:22:30, Δευτέρα, Τρίτη*: 20:00.
*Η απογευματινή της Παρασκευής, η βραδινή του Σαββάτου & η προβολή της Τρίτης σε 2D.

ταινία Κινουμένων Σχεδίων

Για τους μικρούς μας φίλους, μαζί μας η ταινία Κινουμένων Σχεδίων «Ράτσετ και Κλανκ» των Τζέρικα Κλίλαντ & Κέβιν Μουνρό (Χελωνονιντζάκια) με τους Νίκο Παπαδόπουλο, Ανδρέα Ευαγγελάτο, Στέλιο Ψαρουδάκη, Νίκο Νίκα, Γιώργο Ματαράγκα, Ινώ Στεφανή, Στεφανία Φιλιάδη, Γιώργο Σκούφη, Ειρήνη Τσίγκα, Χάρη Βεραμόν, Δημήτρη Σάρλο & Θανάση Ζερίτη στην μεταγλωττισμένη έκδοση...
Υπόθεση: Ο Ράτσετ και ο Κλανκ, δύο απίθανοι ήρωες, πρέπει να σταματήσουν έναν μοχθηρό εξωγήινο, τον Πρόεδρο Ντρεκ, πριν καταστρέψει όλους τους πλανήτες του γαλαξία Σολάνα. Ο Ράτσετ είναι ο τελευταίος του είδους του - ένας αθώος «Λόμπαξ» που μεγάλωσε μόνος του χωρίς οικογένεια. Ο Κλανκ είναι ένα μικροσκοπικό, αλλά πανέξυπνο ρομπότ. Όταν οι δυο φίλοι θα ανακαλύψουν ένα επικίνδυνο όπλο ικανό να καταστρέψει ολόκληρους πλανήτες, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους Ρέιντζερς του Γαλαξία για να σώσουν τον κόσμο. Στην πορεία θα μάθουν τι σημαίνει ηρωισμός, φιλία αλλά και τη σημασία της αυτοθυσίας. Το «Ratchetand Clank» είναι βασισμένο στο δημοφιλές videogame του Sony PlayStation.
Σάββατο, Κυριακή, Τετάρτη: 18:00.

Κομεντί «Florence: Φάλτσο Σοπράνο»

Ενώ κοντά μας και η Κομεντί «Florence: Φάλτσο Σοπράνο» του Στίβεν Φρίαρς (Επικίνδυνες Σχέσεις, Οι Κλέφτες, Βρώμικα Όμορφα Πράγματα, Η Κυρία Χέντερσον Παρουσιάζει, Η Βασίλισσα, Philomena) με τους Μέριλ Στριπ, Χιου Γκραντ, Σάιμον Χέλμπεργκ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον & Νίνα Αριάντα...
Υπόθεση:Η καλύτερη ηθοποιός στον κόσμο υποδύεται τη χειρότερη τραγουδίστρια στον κόσμο. Η τρεις φορές βραβευμένη με Όσκαρ Meryl Streep ενσαρκώνει τη Florence Foster Jenkins, μια τουλάχιστον κακόφωνη, καλτ τραγουδίστρια όπερας που «μεσουράνησε» στη Νέα Υόρκη τις δεκαετίες του ’30 και του ’40. Η κοσμική Νεοϋορκέζα Florence Foster Jenkins πιστεύει πως είναι το αηδόνι της όπερας ενώ στην πραγματικότητα είναι εντελώς φάλτσα. Ο σύζυγος και μάνατζέρ της StClair Bayfield, ένας Άγγλος αριστοκράτης και ηθοποιός, συντηρεί αυτήν της την ψευδαίσθηση. Όταν η Florence αποφασίζει να δώσει κονσέρτο στο CarnegieHall το 1944, ο StClair ξέρει ότι καλείται να αντιμετωπίσει τη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του.
Κυριακή, Τετάρτη: 20:00, Δευτέρα, Τρίτη:22:30.

info
Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα Προβολών& τις Προσεχώς ταινίες μέσω της ιστοσελίδας μας www.ilisia.gr και κάνοντας «Like» στην σελίδα μας στο Facebookwww.facebook.com/ilisiacinema.