Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

«Το Παιχνίδι του Χρήματος» στην Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης

Τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου και την Τρίτη 1 Νοεμβρίου, η Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης προβάλλει το «Το Παιχνίδι του Χρήματος» (Money Monster) σε σκηνοθεσία Τζόντι Φόστερ με πρωταγωνιστές τους Τζόρτζ Κλούνεϊ και Τζούλια Ρόμπερτς.Ο Λι Γκέιτς είναι διάσημος οικονομικός αναλυτής-τηλεοπτική περσόνα, η δημοφιλής εκπομπή του οποίου τον έχει καταξιώσει ως έναν από τους γκουρού της Γουόλ Στριτ.
Μετά τη λυσσαλέα προώθηση μιας μετοχής-φούσκα, ένας οργισμένος νεαρός επενδυτής εισβάλλει οπλισμένος στο στούντιο και τον κρατάει όμηρο σε απευθείας μετάδοση.
Σε αυτήν την ιστορία ενός καθημερινού ανθρώπου, του οποίου η ζωή διαλύθηκε με όρους χρηματιστηριακούς, οι ιδέες δεν κρύβονται πίσω από τις εντάσεις, αλλά το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικό, κλασικό και ταυτόχρονα σύγχρονο θρίλερ που κρατά το θεατή στην άκρη της καρέκλας του.
Όπως πάντα οι προβολές αρχίζουν στις 21:30 μ.μ. και γίνονται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης, με είσοδο 3 (άνεργοι / φοιτητές / νεανικό /πολύτεκνοι), 4 (μέλη ΚΛΑ), και 5 ευρώ (όλοι οι υπόλοιποι).