Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Μέσω Εθνικού θα χαμογελάσουν τα παιδιά

Πρώτος στην βαθμολογία, πρώτος και στην ευαισθησία. Η διοίκηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αποφάσισε να υποστηρίξει και έμπρακτα το "Χαμόγελο του Παιδιού". Έτσι από την ευρωπαϊκή αναμέτρηση της Τετάρτης με τη Λέκικ και στο εξής ένα Ευρώ από κάθε εισιτήριο στους αγώνες της ομάδας θα πηγαίνει στην ενίσχυση του ιδρύματος. «Το τμήμα Βόλλεϋ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης συνεχίζοντας την κοινωνική του ευαισθησία και στα πλαίσια της συνεργασίας
με το "Χαμόγελο του Παιδιού" ως " αγγελιοφόρος" του από δω και στο εξής θα συνεισφέρει και οικονομικά δίνοντας 1 euro από το κάθε εισιτήριο που κόβεται στα εντός έδρας παιχνίδια και μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος της Volleyleague.
Επίσης, θα υπάρχουν στις εισόδους του γηπέδου και ειδικά κουτιά "κουμπαράδες" για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας και όσους άλλους θέλουν να συνεισφέρουν οικονομικά και να συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια της ομάδας. Είμαστε σίγουροι ότι και σε αυτή την προσπάθεια του Εθνικού, ο κόσμος θα είναι κοντά του και θα βοηθήσει!» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Εθνικού που δείχνει το δρόμο και στις υπόλοιπες ομάδες για να ευαισθητοποιηθούν κοινωνικά.