Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

3ο ΛΙΓΚ ΚΑΠ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: Απόλυτα πετυχημένη η διοργάνωση με γεμάτες εξέδρες

Επιμέλεια: Γιώργος Πανταζίδης

Η ΑΕΚ έγραψε τη δική της ιστορία το Σάββατο στην Αλεξανδρούπολη. Με την επιστροφή της από την Α2, πανηγύρισε μπροστά σε εκατοντάδες οπαδούς της, την κατάκτηση το 3ου Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς». Οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν δίκαια στην πρώτη κατάκτηση τίτλου στην ιστορία ρους στο βόλεϊ, και μάλιστα μέσα στην πρωτεύουσα του Έβρου, χαλώντας τη φιέστα που είχαν ετοιμάσει οι άνθρωποι του Εθνικού, που αλλιώς τα περίμεναν και αλλιώς τους ήρθαν.
Στην Αλεξανδρούπολη όλοι ζούσαν για μια ανεπανάληπτη γιορτή του βόλεϊ και του συλλόγου και ονειρεύονταν να σηκώσει ψηλά η ομάδα του Εθνικού το τρόπαιο του Λιγκ Καπ. Ωστόσο, το βράδυ της Παρασκευής επήλθε ο πικρός αποκλεισμός από μια ΑΕΚ που έκανε την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν, ένα πραγματικά αψεγάδιαστο παιχνίδι. Από την άλλη οι γηπεδούχοι βρέθηκαν σε άσχημη ημέρα, δεν τράβηξαν τα ατού τους και κατέρρευσαν, μπροστά στο κοινό τους που προσπαθούσε να βοηθήσει.
Η πίκρα ήταν μεγάλη όμως, η ανασύνταξη αναγκαία.
Ένας στόχος χάθηκε αλλά υπάρχει μέλλον ακόμη στην χρονιά. Σήμερα ο Εθνικός φιλοξενεί τον Αρη για την πρόκριση στους 8 του κυπέλλου , ενώ οι μάχες συνεχίζονται για το πρωτάθλημα αρχής γενομένης το ερχόμενο Σάββατο στην Αθήνα με την ΑΕΚ. Για τον φετινό εκπληκτικό Εθνικό που έχει προσφέρει τόσες χαρές , κατεβασμένα κεφάλια δεν χρειάζονται γιατί οι παίκτες του Σάκη Μουστακίδη έχουν ακόμη να δώσουν πολλά. Και ο κόουτς, ξέρει τον τρόπο για να τα καταφέρουν.
Σε ότι αφορά τη διοργάνωση, το 3ο Λιγκ Καπ στην Αλεξανδρούπολη κέρδισε τα εύσημα. Όσοι ασχολήθηκαν (άνθρωποι του βόλεϊ της περιοχής) κέρδισαν τα εύσημα και δέχθηκαν τις ευχαριστίες από όλους. Το γήπεδο ήταν γεμάτο, παρά τις παραφωνίες από πλευράς Αστυνομίας, που παραλίγο να δούμε αγώνες σε μισοάδειες κερκίδες. Το κλίμα αθλητικό και όλοι το χάρηκαν. Αν είχαμε και τον Εθνικό στον τελικό ….